torsdag 10 maj 2012

Piraterna


Lyxbåt blir kapad
Motorcykelklubben The Pirates kapar en lyxbåt där alla medlemmar har ett Apex Platinum kort. Peter, Petra, Lucy och Oskar var på en fest med Peter och Petras föräldrar på en Apex Platinum lyxbåt med stenrika passagerare. Passagerarna har inte har en aning om att båtens kypare och servitörer är poliser som har klätt ut sig för att inte sprida oro om att Motorcykelklubben The Pirates tänker kapa båten och råna alla passagerare med hjälp av en kortläsare. 
 Efter ett tag på båten så anländer The Pirates med vattenskotrar som är för små för att upptäckas på radarn. Dom tar fast alla poliser och ställer upp en dynamitlåda som dom spränger båten med om inte alla betalar stora summor pengar med sina kreditkort.
 Mannen som håller i dynamitlådan heter Staffan Bengtsson Kompis till Peter, Petra och Lucy. Han är polis och bror med The Pirates ledare Ruben och tycks att ha gått över på Rubens sida. Men efter ett tag så konfronterar Staffan Ruben och Rubens klubbmedlem Fish tar fram en pistol och hotar Ruben med den och vill att han ska ge honom avtryckaren till dynamitlådan. Men då när Fish inte märker något så knäpper Staffan fast ett par handbojor på Fish och Arresterar honom. Polisens övervakning runt om i området åker fram till båten och tar fast resten av klubbmedlemmarna och Peter, Petra, Lucy och Oskar är kvar på båten och blir förhörda av Polisen.
Av Karl Selling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar