söndag 20 maj 2012

Överfallet



Thomas kommer hem från jobbet och öppnar ytterdörren och ser massor av blod överallt. Thomas ser är att Emma ligger på golvet alldeles närmast hallen blod överallt, Saga och Max ligger i vardagsrummet, dom lever.
 Thomas ringer till polisen och ambulansen, dom kommer till vårt hem. Samtidigt ringer Thomas till Emmas pappa Roland, han kommer hit. Han ser Emma bli bortkörd på en bår från huset, Max och Saga också. Nu hade Emmas mamma Eva också kommit, dom ropade till henne ”vi finns här för dig”.
 På väg i ambulansen åkte Emma till Uppsala sjukhus, Max och saga tog dom till Örebro sjukhus. Roland och Thomas åkte i en bil till Uppsala, när radiosändningen började hörde Thomas och Roland att dom säger att två  barn blivit mördade och att mamman hade livshotande skador, familjen var från Arboga. Thomas och familjen hade inte fått veta att Max och Saga hade dött förrän dom sa det på radion. När dom kommer till sjukhuset fick de veta att Emmas läge var stabilt, Thomas öppnar dörren in till Emmas rum och går in. 
// Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar