torsdag 10 maj 2012

Dalslands Deckarna Guldälgen


Yxmördare försökte bränna upp sitt hus med barn inuti 
En man i Dalsland försökte bränna upp sitt hus med barn inuti huset.Mannen var redan misstänkt för ett mord på en sextioåring för knappt en vecka sedan,mannen försökte göra sig av med barnen eftersom de kom på att det var han som var yxmördaren.   
En man som var misstänkt på ett mord greps igår när han försökte bränna upp sitt hus med flera barn inuti. Barnen överlevde tack vare att deras hund ledde polisen dit, men de skulle inte ha hunnit i tid om det inte varit för Mauritz Berg. Det var han som slog ner honom med en spade, men han kom upp igen och de slogs med nävarna. 
Mauritz fick lindriga skador och är på sjukhus, men läkarna sa att han kommer att överleva och skulle skrivas ut efter några dagar. Barnen mådde bra med några skavsår och de var väldigt chockade. Mannen kommer bli åtalad för brottet, Rättegången bestämmer om han ska få fängelse eller vård. Den misstänkta försöker skylla brottet på sin döda fru, och pekar på hennes klänning. Man tror att han inte kunde acceptera sin frus död så han har fått sig själv att tro att klänningen är hans fru. Mördaren säger att det var Mauritz och den personen som blev mördad som dödade frun, fast det är bevisat att hon dog av en hjärtattack. 
Barnen får ingen belöning, fast det var de som kom på vem mördaren var och nästan brändes till döds. 
Hossein Ayoubi Mobarhan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar