torsdag 10 maj 2012

Dalslands Deckarna Huggormens spår


Dam liggande på golvet
Det låg en kvinna på golvet i ett hus. Hon hade snubblat på en snubbeltråd. Någon hade spänt en snubbeltråd mellan en dörrpost i hennes eget hem så att hon ramlade. Ett par barn upptäckte henne. Aron, Myggan, Leo och Henke heter barnen som upptäckte henne då dom skulle dit på en fika. 
Estermeralda som då tanten heter som blev utsatt för snubbelolyckan.  klarade sig från skador och mår bra. Det hon inte ville ha var en ambulans, hon kände själv att hon mådde bra, eftersom hon har var läkare. Jag själv säger Estermeralda, kommer inte ihåg något från händelsen. Den misstänkte är efterlyst. När hon vaknade upp så märkte barnen att hon bara hade svimmat. 
Snubbeltråden upptäckte hon en stund efter olyckan. Det var en fiskelina som satt en ungefär decimeter ovanför marken. Den efterlyste har inte hittats, men hennes granne betedde sig konstigt när barnen knackade på hemma hos Estemeralda, säger Leo. Men Estemeralda säger själv att det inte kan vara han, eftersom att han hjälper henne om hon behöver hjälp.
Ett litet rån genom att sätta upp en fiskelina så att hon först snubblar och svimmar sedan ta hennes pengar. Ett konstigt rån. Jag blev av med en summa pengar som var rätt stor och det var mina sparpengar, säger Estermeralda. Hennes smycken är helt borta också. 
Jonathan Sidebäck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar