onsdag 7 december 2011

Pistolen

Jag har läst boken Pistolen, bokens genre är spänning och thriller. Författaren som har skrivit boken heter Annika Holm.

Jimmy som är femton år gammal, han har en egen luftpistol som försvar. Han är lite utstött, han kommer inte riktigt med i gänget. Han försöker gång på gång men lyckas inte. Känslorna tar över av ledsamhet och depression, vilket gör att Jimmys humör och attityd förändras.  Han säger elaka saker, som till exempel  ’‘Usch, Aron vilket fult namn äckligt och mesigt’’. Och de säger han på grund av att Aron ...är kär i samma tjej som han själv... Hur ska det här gå ?

Boken var väl ingen hit direkt,i början var den väldigt seg. Men lite längre in i boken får man nästan slita sig ifrån boken för att komma därifrån. Så mina ord om boken är väl att den är både bra och dålig.Den är bra för man får svar på många frågor och tankar som åker runt i huvudet medan man läser,man behöver aldrig fundera så länge innan man får svar på sin fråga. Det var mycket spänning också i boken. Den var dålig för att den var seg i början, tycker de skulle ha hänt lite mera så man kom in i boken de första man gjorde, det är det jag faller för.  En bok man fastnar för direkt.


/Linda

1 kommentar:

  1. Stor bokstav och punkt på rätt ställe. Bra styckeindelning. Texten är i löpande form och alla delar är med. Jag tycker din recencion var bra och du beskrev boken bra.

    SvaraRadera