torsdag 15 december 2011

Molly Moon och dominoeffekten

Ja har läst Molly Moon och dominoeffekten.  Bokens genre är äventyr, författaren av boken är Georgia Byng.
Boken handlar om en tjej som heter Molly och har en hund som heter Petula dom bor i USA, Molly är inte som alla andra hon har en speciell gåva hon kan hypnotisera men hon var med om en olycka så hon skadade ögat. En helt vanlig dag när hon och Petula skulle gå och handla såg hon en hemlös man sitta på gatan han spelade domino plötsligt kommer en välklädd och muskulös man med en fin sportbil han går fram till den hemlöse mannen och spelar med honom den rika mannen förlorar mot den hemlösa mannen men han vägrar att erkänna det då bestämmer hon att hypnotisera den rika mannen. Hon bestämmer att byta plats så den rike välklädde mannen blir en fattig ute liggare och den hemlöse mannen blir en rik kille men hur mycket pengar som helst snygga bilar och fina kläder.
Jag tyckte boken var dålig det hände nästan ingenting det handlar om samma sak hela tiden och man förstod inte någonting t.ex boken byter tid hela tiden.


/LUCAS

1 kommentar:

  1. Du gjorde stor bokstav efter punkt, och styckesindelning. Det du kan tänka på är att sätta dit punkter efter meningarna. /Hanna

    SvaraRadera