torsdag 15 december 2011

Det glömda brevet

Jag har läst boken Det glömda brevet. Författaren heter Petter Lidbeck. Bokens genre är deckare.
Boken handlar om tre tjejer som heter Pella,Tyra och Siri. Deras klass är på studiebesök på Helsingbrogs Dagblad. Plötsligt så blir tidningen bombhotad. Dagen efter så blir en av journalisternas bil sönderbränd. Tjejerna försöker reda ut saken så dom börjar ringa runt och fick tag i Maria Forslind en författare som kanske vet nåt om den sönderbrända bilen. Pella,Tyra och Siri tror kanske att det kan vara Klein som satte eld på bilen. Dom sökte Alf Klein på hitta.se och fick tag i hans nummer. Siri tog telefonen och slog numret. Siri frågade om Klein kände till journalisten Rasmus Sullivan-Jonsson. Men Klein visste inget om hotet mot Rasmus.
Jag tyckte att boken var lite tråkigt i början för det hände inte så mycket.Men det blev mycket bättre i slutet när allt började hända.Boken var spännande och bra. Det var spännande för att det hände mycket i slutet.






/ Nophon Vikman

1 kommentar:

  1. Jag tyckte allt var bra stor bokstav på rätt ställe och punkter på rätt ställe. Recentionen hade alla delar med, ja blev sugen på att läsa boken.

    SvaraRadera