måndag 19 november 2012

Geniet


Stulen topphemlig dataprogram har hittas 

Det topphemliga dataprogrammet som blev stulen har nu hittats tack vare FBI,Kontraspionaget plus två barndeckare. Boven i det hela var Dr Muller som försökte sälja dataprogrammet till den som erbjöd mest pengar till honom. 

Muller försökte få tag på programmet genom att ta Jefferson Knox som hade programmet men utan något resultat. Knox hade gett programmet till barndeckarna Peter och Petra som inte visste att de hade fått det. De blev misstänksamma när de fick ett brev från Jefferson där det stod att han hade blivit tagen som gisslan av tandläkaren och spionen Dr Muller.

Senare kom FBI på att de visste någonting om detta och kontaktade deckarna då kom de på att de hade programmet hela tiden efter detta bestämde de en byte mellan Jefferson och det hemliga programmet på Empire state building vid midnatt.Under bytet blev Muller ned slagen samt arresterad av kontraspionen Nancy men blev överlämnad till FBI för att kontraspion bolaget var efter den han skulle sälja programmet till.

En skurk som kallas för Zafir ingen information om hans riktiga namn, identitet eller om han har blivit arresterad har givits till allmänheten. Polisen kommer nog att ge mer information om detta och Mullers rättegång under veckan. 

Efter att Jefferson Knox blev utsläppt så friade han till sin flickvän och barndeckarna fortsatte sin semester. Ingen blev skadad eller dödad under operationen förutom Dr Muller som fick en batong slaget på sitt bakhuvud men han överlevde. 

Hossein Ayoubi Mobarhan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar