tisdag 20 november 2012

Emanuel Hat & Kärlek


Emanuel hat & kärlek

Emanuel ska snart bli pappa, eftersom att en tjej som heter Lina har förfört honom på fyllan och nu är hon gravid. Han har redan en tjej Helena, dom två passar bra ihop, men det är bara att Emanuel är lång och att hon är kort. Dom hade det bra innan Lina kom in i bilden, iallafall så är Lina med barn och Emanuel snart ska bli pappa. Mitt i allt så uppför pappa Roger sig konstigt, han börjar tänka mer på mode och städar huset som alltid har varit stökigt. Emanuel pratade med sina kompisar Simon och Oskar om det här och dom börjar misstänka att pappan håller på att bli homosexuell. Medan det sedan visar det sig att pappa Roger skaffat en ny tjej, då blir Emanuel glad för att hans pappa har blivit kär igen. 

Senare kommer bomben kommer igen när han ska berätta för Helena att Lina är gravid med hans barn. Hon blir såklart arg och springer iväg, han har redan fått så många chanser av Helena han får nog inga fler. Han har iallafall bestämt sig att finnas för Lina under graviditeten. Han vet inte så mycket mer än att han tror bara på vad lina säger kanske är det bara så att Lina också är lite kär i Emanuel och vill ha honom för sig själv. Det visar sig iallafall att hon har ljugit om graviditeten för att Emanuel skulle få känslor för henne, det var en ganska misslyckad plan. Sedan säger Emanuel att han aldrig vill höra något mer av Lina och går sin väg. 
Dagen efter allt träffar han på Helena på stan och förklarar allt och det inte var hans fel, men Helena tror inte på honom så hon vill inte bli ihop igen. Då kommer Emanuel med förslaget att dom kanske kunde vara vänner och se hur det går, det går Helena med på. Senare nån månad igen så är Emanuel ihop med Helena igen och det flyter på som vanligt, utom att Lina är lite svartsjuk på Helena och blir arg när hon ser Emanuel och Helena tillsammans. Dom försöker bara ignorera allt och fortsätta som vanligt som fungerar i slutändan när Lina har tröttnat. 

//Alexander

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar